تصویر تی ای ام
جهت مشخص شدن اندازه و شکل ذرات محصول

تست زاویه تماس و آبگریزی سطح بعد از اجرای نانوسیلیکون

تصویر زاویه تماس سطحی که بوسیله نانوسیلیکون فوق آبگریز شده

پیشرفتهای اخیر در0 علم و فن آوری، عملاً امکان استفاده از آخرین فن آوری نانو در تولید محصولاتارگانو سیلیکون (Organo-Silicon) و سازگار با محیط زیست برای ضد آب کردن انواع مختلف مصالح ساختمانی را فراهم ساخته است.
فن آوری نانو تضمین کرده است که عمر این نوع خدمات بیش از بیست تا سی سال با هزینه ای بسیار مقرون به صرفه می باشد. عایق نانو نسل جدید فناوری نانو است که به منظور ضد آب سازی سطوح طراحی شده. عایق نانو تنها ماده محلول در آب در دنیا است که برای ضد آب سازی مصالح ساختمانی بکار میرود.
نانو نما
نانو سیلیکون :
دوستدار محیط زیست است و به صورت محلول در آب استفاده می شود و VOC آن برای هر متر مربع اعمال شده به طور قابل توجهی کمتر از فناوری مشابه پایه حلالی است.
این محصول بر پایه شیمی ارگانو سیلیکون و یک ماده واکنشی است،بنابراین با سطح زیر لایه غیرآلی واکنش داده و پس از انجام واکنش جزیی از ساختار آن می شود به همین دلیل ماندگاری طولانی را فراهم می آورد.
دیگر ویژگی بسیار مهم محصول نانو سیلیکون بالا بردن توان مقاومت سطح در برابر سایش ، ضربه و فشار. محصول نانو سیلیکون ترکیب منحصر به فردی دارد که در برابر تخریب ناشی از اشعه فرابنفش خورشید، تغییرات دمایی و بارش مداوم باران مقاوم است و به خاطر قدرت نفوذ ذرات نانو قادر است در برابر فرسایش باد مقاومت کرده و خاصیت آب گریزی را برای بیش از 20 سال حفظ نماید. این محصول بسیار مقرون به صرفه است. عایق نانو و محلول آن غیر قابل اشتعال است و اعمال آن به راحتی با برس، غلتک و اسپری بدون فشارامکان پذیر است.هیچ وسیله یا اقدام ایمنی خاصی برای کاربرد این ماده لازم نیست.
یک ساختمان محافظت نشده وقتی در برابر بورانی با سرعت 32 کیلومتر در ساعت قرار گیرد می تواند طی مدت 6 ساعت بیش از 10 لیتر آب به ازای هر متر مربع را جذب نماید. یک سازه بتنی در همین شرایط تقریباً 20 لیتر آب جذب خواهد کرد.جذب آب باران صدمات متعدد و جبران ناپذیری را به ساختمان وارد می آورد، این صدمات را می توان به دو گروه طبقه بندی کرد:
• صدمات ظاهری :
1) شوره زدگی 2) پوسته شدن رنگ 3) قارچ ها 4) کپک ها 5) کثیف شدگی زود هنگام
• صدمات ساختاری:
1) واکنش سیلیکات قلیایی
2) یخ زدگی و ذوب شدن آب در مصالح
3) کربونیزاسیون، باران های اسیدی، سولفاته شدن
4) خوردگی آهن آلات .